Udrea, despre al cincilea bărbat din lista cu cei 10: Dacian Soroş

Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea, candidat independent la alegerile parlamentare, continuă seria dezvăluirilor despre bărbații care se află în spatele sloganului de campanie ''O femeie cât zece bărbați'' cu cel de-al cincilea personaj, premierul Dacian Cioloș, căruia îi spune inițial Dacian Soroş. 

Candidata independentă pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 11 decembrie lansează critici dure la adresa premierului Cioloș. Într-o înregistrare video postată pe pagina sa de socializare, Elena Udrea afirmă despre premierul Cioloș că este exemplul perfect de „misecuvenism" și că s-a remarcat în ultimul an de zile "doar prin statul la coadă la şaorma, prin mersul la economic, prin susţinerea multinaţionalelor şi a băncilor în detrimentul românilor".

"O femeie cât 10 bărbaţi! Episodul 5: Dacian Soroş

Cel de-al cincilea personaj dintre cei care au inspirat sloganul "O femeie cât zece bărbaţi" este Dacian Soroş.
Scuze... Dacian Cioloş.

Cunoscut publicului larg ca Prim-Ministrul Zero şi iniţiaţilor ca Agentul 000, Dacian Cioloş este exemplul perfect de ce proiectul Sistemului pentru România nu este viabil.

Un an de zile s-a remarcat doar prin statul la coadă la şaorma, prin mersul la economic, prin susţinerea multinaţionalelor şi a băncilor în detrimentul românilor.

[citeste si]

Nu a reuşit, în schimb, să aducă niciun euro din fonduri europene, nu a pornit niciun mare proiect de investiţii şi nu a reuşit marea debirocratizare pe care ne-a promis-o.

Încă patru ani cu Dacian Cioloş ar fi un mare hiatus pentru România şi ar însemna, de fapt, că Sistemul guvernează această ţară.

I-a lipsit curajul să se înscrie în bătălia electorală, nu candidează la aceste alegeri. Pot să înţeleg că nu i-ar fi convenit să candideze pe lista PNL şi USR, partidele care îl susţin, dar ar fi putut să încerce o candidatură independentă, aşa cum candidez eu, dacă i-ar fi păsat de votul românilor.

Însă Dacian Cioloş este exemplul perfect de „misecuvenism". El vrea doar să fie numit, nu are responsabilitatea unor voturi în spatele lui şi nu-l interesează să dea socoteală în faţa nimănui. Şi toate astea într-o perioadă în care România are nevoie de oameni care să fie validaţi de votul cetăţenilor, de politicieni curajoşi şi care să îşi asume rolul pe care îl joacă în fruntea acestei ţări.

Pe 11 decembrie, votaţi poziţia 30 pe lista pentru Camera Deputaţilor din Bucureşti!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel