Udrea, despre afirmația lui Băsescu privind cele mai puternice femei din România

Elena Udrea a comentat, marți, în legătură cu declaraţia recentă a lui Traian Băsescu potrivit căreia ea şi Laura Codruţa Kovesi sunt cele mai puternice femei din România.

Elena Udrea a mers, marţi, la Poliţie pentru controlul judiciar. La ieşirea de la Secţia 2, întrebată cum comentează declaraţia lui Traian Băsescu, care consideră că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, și deputatul Elena Udrea sunt, la ora actuală, cele mai puternice femei din viața publică din România, fostul ministru a răspuns: "Traian Băsescu s-a referit la cele mai puternice femei din România pe care le-a promovat. Nu-l contrazic pe preşedinte", potrivit romaniatv.net.

Fostul preşedinte al României a fost invitat la TVR, în "Emisiunea de luni", unde, întrebat care este cea mai puternică femeie din România, a precizat: "Sunt două. Una se numește Laura Codruța Kovesi, dar este puternică pentru că e șefă de instituție, extrem de puternică instituția și asta te face și pe tine puternic. Și Elena Udrea, care suportă presiunile instituției, rămânând demnă totuși".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel