Udrea, critici dure la adresa lui Ponta: Rămâne un simplu politician

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, îl acuză pe premierul Victor Ponta, că este dispus să calce pe cadavrele a doi oameni pentru a-și atinge un obiectiv politic, respectiv subordonarea STS, și susține că, slujind interesele baronilor și a clientelei, prim-ministrul "rămâne un simplu politician".

"Mi se pare grav şi trist că Victor Ponta calcă pe cadavrele a doi oameni pentru a-şi atinge un obiectiv politic. Oamenii au murit în timp ce Ponta era la restaurant şi se distra", a declarat, duminică seară,  Elena Udrea, într-o intervenţie la Realitatea TV, față de decizia premierului de a trece Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) în subordinea MAI.

Potrivit deputatei PMP, premierul Ponta recurge la o astfel de decizie pentru că a pierdut în ședința CSAT.

"Ponta, dacă nu i-a ieşit cu demiterea şefului STS, acum încearcă să şi-l subordoneze, pentru că ştie că astfel nu mai are cine să îi oprească pe baronii corupţi", a mai spus Elena Udrea, după care a continuat: "Ponta e şi lipsit de logică. Odată spune că preşedintele controlează tot în ţara asta, apoi spună că e şantajabil".

De asemenea, în opinia deputatei PMP, Ponta uită că este premierul României. "Rămâne un simplu politician, care slujeşte interesele baronilor şi a clientelei politice".

"Treaba lui Ponta era să nu fie la restaurant când doi oameni mureau de frig, să nu joace baschet când era în vigoare codul roşu", a mai declarat Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel