Udrea condamnă mutarea lui Ponta. "Îl moștenește pe Năstase"

udrea
udrea

Deputata Elena Udrea condamnă mutarea "catrafuselor" premierului Victor Ponta în sediul Ministerului Apărării Naționale. 

"Arată nivelul de maturitate la care se află, o profundă lipsă de respect faţă de funcţia pe care o ocupă, dar mai ales teama că discuţiile despre numiri în funcţii pe criterii de clientelism purtate de baroni în biroul premierului ar putea ajunge pe la instituţiile care combat corupţia. Imaginaţi-vă ce imagine iresponsabilă transmite astfel şeful Executivului cancelariilor occidentale", a scris deputata, pe pagina de Facebook. 

VEZI și: Antonescu îl critică pe Ponta pentru mutarea la MApN

Elena Udrea a adăygat că "Premierul ştie foarte bine că, dacă nu a traficat influenţă, nu are de ce să se ascundă.În altă ordine de idei, constat lejeritatea cu care Victor Ponta îşi permite să atace presa care relatează actele de corupţie comise de reprezentanţii actualei Puteri. Este deopotrivă reflexul moştenirii Năstase, când ziariştii trebuiau să poarte căluş, dar şi semnale că preşedintele PSD îşi doreşte să conducă de o manieră autocratică România". 

Ea concluzionează că "e trist şi periculos că avem un prim-ministru precum Victor Ponta, care se consideră mai presus decât instituţiile statului şi care este dispus să dea foc la ţară doar pentru a ajunge preşedintele României şi a pune apoi ţara la discreţia baronilor locali şi mercenarilor politici". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel