Udrea: "Cioloș, politician de talia lui Dragnea"

Elena Udrea a comentat schimbul de replici dintre Liviu Dragnea și Dacian Cioloș din Parlament.

"Replicile de ieri dintre Liviu Dragnea si Dacian Ciolos din Parlament au fost nu doar savuroase pentru cei care prefera lupta politica ci si extrem de realiste. Ceea ce au spus cei doi fiecare la adresa celuilalt este perfect adevarat.
Liviu Dragnea:”Domnul Cioloş nu a vorbit în limba română, a vorbit limba tehnocraţilor, o limbă care sună străin şi este o limbă care este ruptă de realitate”.

Dacian Cioloș:”Domnul Dragnea îmi spune că nu înțelege româna pe care o vorbesc. Eu nu vorbesc și nici nu vreau să învăț limba română a demagogiei, a populismului, a spune lucruri doar de dragul de a da bine”.

”Spuneați că această creștere economică nu se vede în buzunarele oamenilor. Poate problema este că această creștere nu s-a văzut nici în buzunarele clientelei politice și probabil că asta afectează mai mult și limba aceasta română probabil că nu o știu și nici nu vreau să o învăț”, a încheiat Cioloș.

Dragnea este populist, Cioloș își permite să nu fie

Adica da, sunt cu totul de acord. Dragnea este populist si cu ochii catre popor pentru a-i castiga voturile, Ciolos isi permite sa nu fie, pentru ca pe el il intereseaza nu poporul, ci multinationalele, ambasadele straine si, sta cu ochii la Bruxelles nu la popor.
Asa o fi, clientela politica nu o mai fi castigat cat pe vremea guvernelor anterioare. Desi avand in vedere trecutul ori chiar prezentul unor ministri din Cabinetul sau, ancorati in tot felul de afaceri pe seama statului, ma indoiesc puternic. Dar cert este ca in vremea Guvernului Ciolos firmele romanesti se inchid ca sa lase loc multinationalelor, care devin noua clientela. Doar ca multinationalele isi scot banii din tara, nu dezvolta nimic in Romania.
Si, in plus, chiar zilele trecute un oficial european venit in Romania ne ruga!!! sa facem ceva sa ne poata da banii din fonduri europene cuveniti Romaniei, ca altfel ii vor da altora! Pentru ca Guvernul Tehnocrat nu a fost in stare, sau nu vrea, sa aduca un euro in tara!
Asa ca, domnul Ciolos a demonstrat prin replicile date ieri ca este un politician cu potential, chiar de talia lui Dragnea... 
Dar nu acestea erau asteptarile de la el... 
Ma rog, asteptarile cui s-a lasat pacalit de gogoasa tehnocrata..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel