Udrea: Candidatul PMP va câștiga alegerile prezidențiale din 2014

Elena Udrea a declarat luni seara că cel care va câştiga alegerile prezidenţiale de la finalul anului va fi candidatul propus de Partidul Mișcarea Populară. Ea a explicat și care este strategia care ar urma să ducă la acest deznodământ.

„Eu le spun să nu îşi facă griji (n.r. - celor din USL). Va câştiga candidatul Mişcării Populare. Vă spun şi de ce, nu este doar de campanie. Mişcarea Populară va trimite un candidat în aceste alegeri, care în turul unu îl va bate pe Crin Antonescu sau candidatul PNL-ului. Iar în turul doi, în competiţie cu Victor Ponta, candidatul Mişcării Populare va beneficia şi de sprijinul electoratului PNL. Să se gândească la faptul că indiferent cum îşi fac ei jocurile acum şi cum riscă guvernarea, preşedintele României din 2014 va fi candidatul propus de Mişcarea Populară”, a spus Elena Udrea, citată de realitatea.net.

Întrebat dacă USL mai există, deputatul de Roman a răspuns: „Nu. Formal şi juridic, încă există. Ei vor spune că există, pentru că nimeni nu are curaj să spună. Ei se bat pentru putere şi atât. Bătălia este cine câştigă prezidenţialele din noiembrie”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel