Udrea: Băsescu ar putea deveni președintele PMP

Liderul PMP Elena Udrea spune că este posibil ca Traian Băsescu să devină președintele Partidului Mișcarea Populară după terminarea mandatului de la Cotroceni.

Întrebată, joi seară, la România Tv, dacă Băsescu ar putea să ocupe în PMP funcția pe care ea o ocupă în prezent, de șef al formațiunii, Udrea a răspuns: "Pe termen scurt, probabil că nu. Pe termen scurt sunt eu președintele PMP (...) Nu există nicio discuție în momentul acesta, însă mă întrebați un lucru ipotetic: da, poate fi posibil".

Traian Băsescu, bilețel pentru Elena Udrea. Ce i-a scris

Elena Udrea a precizat că își dorește ca Traian Băsescu să fie alături de PMP, iar partidul să se bucure de voturile electoratului președintelui.

"Cel puțin pe segmentul acesta de electorat, pentru care contează statul de drept și Justiția, am vrea să avem încrederea electoratului președintelui.  Cât privește cariera d-lui președinte în politică, vom vedea ce va dori să facă după ce va pleca de la Cotroceni. Cert este că speranța noastră este de a-l avea aproape pe Traian Băsescu și în perioada următoare", a adăugat liderul PMP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel