Udrea, atac la Stolojan, din cauza președintelui Băsescu

Elena Udrea a lansat, vineri, un atac virulent pe Facebook la adresa europarlamentarului PDL Theodor Stolojan, reproșându-i că se întoarce împotriva celui care l-a susținut când a avut nevoie, președintele Traian Băsescu. 

Fostul ministru al Dezvoltării sare în apărarea lui Traian Băsescu și îi explică de ce este "păcat" să îl critice pe președintele țării, "doar pentru a mai primi încă o dată un loc călduț în PE".

"Constat că liderii PDL se luptă cu Traian Băsescu şi PMP, dar sunt foarte tăcuţi faţă de asaltul lui Ponta şi al baronilor PSD asupra justiţiei. Regret că şi Theodor Stolojan a ajuns să intre în această logică a actualei conduceri democrat liberale şi să îl atace pe cel care l-a susţinut să fie candidatul dreptei la Preşedinţia României în 2004 şi Prim Ministru în 2008. Că dânsul nu a făcut faţă niciuneia dintre cele două provocări şi a abandonat de fiecare dată lupta, nu este vina lui Traian Băsescu. Iar acum alege să se înscrie în corul celor care îl critică pe preşedinte doar ca să primească încă o dată un loc călduţ în PE. Păcat!", a scris Elena Udrea pe pagina sa de socializare, după ce europarlamentarul Theodor Stolojan a susținut, la RFI, că Traian Băsescu nu ar trebui să devină premier, după ce nu va mai fi președintele României.  

"Eu nu cred că suntem Rusia! Totuşi, suntem o democraţie. După ce ai fost preşedintele ţării zece ani de zile, nu cred că soluţia este să te întorci prim-ministru", a afirmat, vineri, Theodor Stolojan.

"Nu ştiu ce va face dânsul, dar aţi văzut, o dată a spus că are o fermă, vrea să se ocupe de fermă, altă dată că vrea să facă o şcoală pentru oamenii tineri politici. Deci are mai multe opţiuni pe care le-a exprimat dânsul, nu eu, în decursul timpului", a mai spus europarlamentarul, întrebat unde-l vede pe Traian Băsescu după 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel