Urmărește emisiunea live


Udrea, atac la Blaga: N-aș fi ales-o pe Săftoiu purtător de cuvânt

udrea
udrea

Democrat-liberala Elena Udrea a spus că Adriana Săftoiu nu ar fi ajuns purtător de cuvânt al PDL dacă fostul ministru al dezvoltării ar fi fost președinte al formațiunii din Modrogan.

Mai potrivit pentru funcția pe care o deține acum fostul consilier prezidențial a lui Traian Băsescu este, potrivit Elenei Udrea, Liviu Negoiță.

"Recunosc că nu m-aș fi gândit la doamna Săftoiu pentru această funcție (purtător de cuvânt al PDL - n.r), dar probabil că la domnul Negoiță m-aș fi gândit", a spus Udrea, explicând că va colabora instituțional cu Adriana Săftoiu.

Elena Udrea a candidat pentru funcția de președinte al PDL la Convenția partidului din 23 martie, dar a ieșit pe locul secund, fiind învinsă de Vasile Blaga. Udrea a acuzat atunci tabăra Blaga de fraudare a votului.

Adriana Săftoiu a fost aleasă luni, în Biroul Politic Național al PDL, purtător de cuvânt al partidului. Ea a fost consilier prezidențial a lui Traian Băsescu, dar și membru al Partidului Național Liberal, de unde a fost exclusă pentru critici aduse conducerii partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel