Udrea, atac la "aşternuturile" lui Crin Antonescu

Elena Udrea a lansat un atac dur la adresa lui Crin Antonescu pe blogul personal. Udrea susţine că Antonescu a ţinut neapărat să vină la Cotroceni şi s-a instalat direct în "aşternuturile lui Traian Băsescu". Udrea reclamă că Antonescu ar fi trebuit suspendat pentru implicarea activă în viaţa de partid a USL şi consideră că acesta are "un adevărat complex" faţă de Traian Băsescu.

"Încep să fiu convinsă că psihanaliza este cheia explicării acțiunilor USL, pe măsură ce ieșirile lui Antonescu sunt tot mai dese, iar intențiile lui devin vizibile. Pentru a  proba corectitudinea celor afirmate, vă rog să fiți atenți la următoarele aspecte:

 - Antonescu a ținut morțiș să vină la Cotroceni, în locul Presedintelui, în timp ce Văcăroiu, după suspendarea din 2007, a avut decența să nu se mute în “așternuturile” acestuia.

- înca din prima zi în care a călcat la Cotroceni, a ținut să aibă o conferință de presă, exact cu același set-up ca și Traian Băsescu.

 - a provocat toate situațiile în care se poate implica un Președinte ales: a convocat inutil un CSAT, a dat afară consilieri prezidențiali, a angajat consilieri prezidențiali, a mers la Guvern, a chemat ambasadori străini la întâlnire, a rechemat în țară ambasadori ai României, s-a întalnit cu FMI, cu Banca Mondială etc.

Referirile la Traian Băsescu, pe care îl numește un simplu cetățean, fără atribuții, fără competențele de a vorbi despre situația din România, despre minarea statului de drept, despre referendum, despre abuzurile USL etc. Uluitoare această abordare și, dacă nu este o autoironie subtilă, ceea ce personal nu cred, pare a fi dovada faptului că fotoliul de la Cotroceni, pe care și l-a dorit atât de mult și pe care acum l-a uzurpat,  i-a luat mințile. Astfel, au ieșit la iveală frustrările mai vechi, dar și un complex puternic față de Traian Băsescu.

Ce ne facem, că senatorul Antonescu pare serios, nu autoironic?! Cred că, până va reuși să afle “cât este halatul?”, cineva trebuie să îi explice, calm, cu blândețe, că Traian Băsescu este de fapt singurul Președinte ales al României astăzi, suspendat pentru încă vreo câteva zile și că,  din păcate pentru domnul senator, din cauza a ceea ce a făcut în ultimele două luni, el nu va fi niciodată ales în locul lui Traian Băsescu."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel