Udrea aruncă bomba: Ce sfat îi dă lui Cocoș

Elena Udrea a scris pe Facebook că era să o ia individia când a auzit că Dorin Cocoș, în situație în care este, se apucă să-și construiască minipalat la Snagov. Însă, ea susține că fostul soț nu are nicio treabă cu palatul și că totul este o manipulare. Ea îi dă și un sfat lui Dorin Cocoș: să explice cum a făcut afacerile cu statul în cei 20 de ani și cu cine a împărțit banii. 

Iată ce a scris Elena Udrea, pe Facebook: 

"Trebuie sa recunosc ca, oricat de mult incerc sa fiu buna si sa nu ma supar pe nimeni ba chiar sa iubesc pe toata lumea, ieri era gata sa ma incerce un pacat biblic, invidia, dupa ce am citit in presa ca fostul meu sot, Dorin Cocos, si-ar construi un minipalat la Snagov.

Eu stiam ca el locuieste de doi ani intr-unul din hotelurile pe care le are si, mai stiam si ca este un om normal la cap si cu bun simt, in ciuda imaginii pe care se straduiesc sa i-o construiasca unii, pentru vina de a fi fost insurat cu mine. Dar voi detalia altadata acest aspect.

Deci, mi-a fost totusi greu sa cred ca in situatia in care se afla se apuca sa-si faca la Snagov ditamai hardughia, altfel de prost gust dupa mine. Asa ca nu m-am mirat deloc sa aflu ca "micul Trianon" de la Snagov prezentat in presa de ieri ca fiind a lui Dorin Cocos nu are de fapt nicio treaba cu el, nu ii apartine, omul locuieste in continuare intr-o camera de hotel si ca totul este o manipulare menita sa induca oamenilor furia fata de cei care trebuie identificati ca fiind raul suprem pentru tara. Iar "fostul sot al Elenei Udrea" conduce detasat in aceasta categorie.

Avand in vedere site-ul de securisti unde a aparut informatia, imi este clar si cine manipuleaza.
Stiu, unii veti spune, "lasa la cat a furat Cocos, nu mai conteaza daca este palatul acela al lui sau nu".
Eu va garantez ca pe logica aceasta( ca afacerile cu statul facute in Romania ultimilor 26 de ani sunt hotie), multi, multi altii au furat mult mai mult si vedem ca sunt liberi si cu sutele de milioane la ei...

Dar si despre acest subiect voi detalia separat.

Pana atunci, avem inca o manipulare demascata.

P.S. In locul lui Cocos as explica si cum a facut afacerile cu statul de-a lungul ultimilor 20 de ani si cu cine a impartit banii...". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel