Udrea ar candida la prezidențiale. Vezi în ce condiții

elena_udrea
elena_udrea

Elena Udrea ar candida la prezidențiale cu o singură condiție. Deputata PDL spune că dacă ar candida Victor Ponta la prezidențiale din partea PSD, "guvernarea dezastruoasă a USL" îi va scădea din popularitate. Însă, dacă premierul ar candida "astăzi" ar avea șanse la Președinție este de părere Elena Udrea. Deputata analizează șansele premierul și spune că ar candida și ea „numai dacă va candida Victor Ponta" .

„Astăzi, candidatul de la USL care ar putea avea şanse la Preşedinţie este Victor Ponta, dar vorbim pentru astăzi. La cum sunt sondajele sau cum arată susţinerea populară a USL, această guvernare dezastruoasă îl va afecta şi pe primul-ministru, în mod cert, cu toate că este extrem de prezent la televiziuni. Cu siguranţă nu va mai avea aceleaşi şanse pe care le are dacă ar candida astăzi", a spus deputata PDL, potrivit pesurse.ro.

Cu privire la propria candidatură la prezidențiale, Elena Udrea a spus: „Numai dacă va candida Victor Ponta".

Cu privire la alegerile pentru Președinție, Elena Udrea este de părere că "toţi cei de centru-dreapta trebuie să facă eforturi să susţină un singur candidat, pe cel mai credibil dintre liderii de centru-dreapta în aşa fel încât să mergem cu şanse la bătălia cu candidatul PSD, altfel dreapta românească va suferi o înfrângere.Vom avea un preşedinte de la PSD dacă nu vom reuşi să mergem cu un singur candidat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel