Udrea: Antonescu atacă la televizor, dar acceptă măsurile Guvernului

 Elena Udrea spune că atacurile lui Crin Antonescu la adresa guvernării sunt doar pentru televizor, dat fiind că altfel PNL acceptă toate deciziile și măsurile asumate de guvernul PSD.

”PNL, care este la guvernare, acceptă măsurile lui Ponta. Aceste atacuri date la televizor de domnul Crin Antonescu, care încearcă să fie liderul opoziției de dreapta în acest moment la guvernarea din care face parte, în rest PNL acceptă măsurile pe care guvernul de stânga le ia guvernul PSD cu Victor Ponta în frunte. Și-au satisfăcut electoratul de stânga prin anunțul creșterii pensiilor, însă majorarea pensiilor cu inflația nu este o măsură impusă de PSD, ci o măsură luată prin Legea pensiilor din timpul guvernării Boc. Este obligatoriu ca la începutul anului să indexezi pensia cu inflația. Dar este vândut de domnul Ponta ca un succes al său și ca o măsură pe care o ia pentru electoralul care le aparține”, a explicat Elena Udrea la B1 TV.

 ”PNL ar trebui să vină cu un program de dreapta, pe care nu poate să și-l impună căci guvernează un partid de stânga, dar trebuie să se vadă măcar că se luptă pentru electoratul care îl reprezintă”, a completat Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel