Udrea, aleasă preşedinte interimar al PDL Bucureşti

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a fost desemnată președinte interimar al PDL București, după ce Liviu Negoiță a anunțat că se retrage din această funcție din motive personale și că nu va candida pentru postul de șef al organizației din București. Decizia a fost luată luni în ședința Biroului Permanent Național al democrat-liberalilor. Primarul Sectorului 3, Liviu Negoiţă, nu a fost prezent la şedinţa BNP.

Vicepreședintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat că Udrea a candidat împotriva lui Costache Canacheu, obținând 10 voturi, față de cele trei primite de contracandidatul său. Șase voturi au fost anulate.

Flutur a insistat că, în ceea ce privește decizia lui Negoiță, nu a fost vorba de nemulțumiri, ci de probleme personale. Cu toate acestea, la întâlnirea de la Snagov din iunie, preşedintele Traian Băsescu i-a criticat pe Vasile Blaga şi Adriean Videanu pentru situaţia organizaţiei de Bucureşti, condusă de Liviu Negoiţă ca interimar.

În plus, Flutur nu și-a putut aminti cine a propus-o pe Udrea pentru a prelua interimatul organizaţiei și nici nu a putut să spună cât va dura interimatul şi când vor avea loc alegeri pentru conducerea acestei organizaţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel