Udrea a plecat din Costa Rica. Chirieac, reacție

Elena Udrea FOTO AGERPRES
Elena Udrea FOTO AGERPRES

Bogdan Chirieac a reacționat după plecarea Elenei Udrea din Costa Rica anunțată de Antena 3.

Elena Udrea a plecat din Costa Rica și s-a îndreptat spre Europa. Nu se știe destinația finală a fostului ministru. Bogdan Chirieac crede că, în acest caz, sunt mai multe ipoteze.

”Nu cred că Elena Udrea a plecat de bunăvoie din Costa Rica pentru că totuși acolo a avut o oarecare protecție. (...) O destinație bună pentru Elena Udrea, din punct de vedere logic, este Belgrad, unde se află și Sebastian Ghiță și unde, în mod evident, nu au avut loc extrădări. (...) Îmi doresc ca Elena Udrea să contribuie la elucidarea și dovedirea unor aspecte cumplite din epoca Băsescu unde o țară a fost luată prizonieră”, a zis Bogdan Chirieac la Antena 3.

”Cei care știu ce știe Elena Udrea sunt siguri că, mai devreme sau mai târziu, dânsa va vorbi. Singura șansă pentru Elena Udrea este să vorbească. Atunci când va ieși public nu va mai fi niciun pericol asupra sa. Serbia, de exemplu, oferă o protecție mai importantă față de Costa Rica. Argumentul că poate fi o plecare definitivă din Costa Rica ține de existența mamei și a fiicei sale în avion. Nu faci o călătorie de 12 ore în Europa cu un copil nou-născut doar pentru o vacanță sau pentru cumpărături. Dânsa știe lucruri”, a mai spus analistul politic la Antena 3.

În avionul în care a fost surprinsă, Elena Udrea se afla cu mama și fetița ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel