Udrea: E imposibil ca Dorin Cocoș să mă fi menționat pe mine într-un denunț

elena-udrea-dorin-cocos
elena-udrea-dorin-cocos

Elena Udrea a spus, sâmbătă dimineață, la ieșirea din sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, că este "imposibil" ca fostul său soț, Dorin Cocoș, să fi menționat numele ei într-un eventual denunț la DNA.

Întrebată în legătură cu informațiile din presă conform cărora  fostul ei soț ar fi făcut referire şi la ea în declaraţiile pe care le-a dat în faţa anchetatorilor, în dosarul „Microsoft", Elena Udrea a spus: „Este imposibil ca fostul meu soţ să spună aşa ceva, pentru că nu este adevărat. Mai mult nu pot comenta".

Înalta Curte de Casație și Justiție a aprobat, sâmbătă, solicitarea Elenei Udrea de a se prezenta în fața Parlamentului la votul de duminică privind ridicarea imunității sale. Fostul ministru se află în prezent în arest la domiciliu.

Întrebată cum comentează acuzaţiile din dosarul "Gala Bute", conform cărora şi-ar fi făcut ziua de naştere cu bani primiţi ca mită, Elena Udrea a spus: „Acesta este un motiv pentru care se cere din nou arestarea mea preventivă. Aşa cum, presupun, aţi aflat deja pe surse acest amănunt picant, ar fi intersant dacă aţi putea să aflaţi, pe surse, şi ce evoluţii au avut loc în acest dosar, ieri (vineri - n.r.), spre exemplu, evoluţii favorabile mie”.
 

Pavel Abraham, avocat Gheorghe Ștefan "Pinalti": Denunț la DNA, luni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel