UDMR, răspuns pentru Klaus Iohannis privind consultările de la Cotroceni

Administrația Prezidențială a anunțat că președintele Klaus Iohannis invită luni, la Palatul Cotroceni, partidele și formațiunile politice reprezentate în Parlamentul României la consultări. Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a confirmat, joi, pentru Agerpres, participarea unei delegații a formațiunii pe care o conduce la consultările inițiate de șeful statului. 

Punctele de vedere ale partidului condus de Kelemen Hunor vor fi făcute publice după finalizarea consultărilor cu președintele Iohannis, programate.

Potrivit anunțului Administrației Prezidențiale, președintele Klaus Iohannis invită luni la Palatul Cotroceni partidele și formațiunile parlamentare la consultări referitoare la stadiul legislației electorale și procedurile parlamentare de încuviințare a cererilor justiției.

Consultările vor începe la ora 10,00 cu Partidul Social Democrat, urmând ca șeful statului să se întâlnească cu Partidul Național Liberal (ora 11,00), Uniunea Națională pentru Progresul României (ora 12,00), Partidul Conservator (ora 15,00), Uniunea Democrată Maghiară din România (ora 16,00), Grupul parlamentar al Minorităților Naționale (ora 17,00).

Klaus Iohannis - consultări cu partidele politice, luni, 20 aprilie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel