UDMR: PRU nu intră în Parlament

Apariţia Partidului România Unită este una "de conjunctură", a susţinut preşedintele UDMR Covasna Tamas Sandor, duminică, la Ploieşti. El a adăugând că, din punctul său de vedere, PRU nu va reuşi să intre în Parlament.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, cum vede apariţia PRU pe scena politică, Tamas Sandor a răspuns că aceasta este una "de conjunctură". 

"De conjunctură, pentru că fiecare societate, aşa şi societatea românească, are întotdeauna între 10 şi 15% votanţi naţionalişti care, la începutul anilor 90 au fost adunaţi de PUNR, după aceea de PRM, după aceea de Gigi Becali, după aceea de UNPR şi uite că au dispărut acele partide şi trebuia cineva să adune aceste voturi. Deci, de conjunctură", a explicat liderul UDMR Covasna. 

Întrebat dacă PRU va avea aceeaşi soartă cu partidele enumerate de el anterior, Tamas Sando a replicat: "Cu siguranţă". 

În context, preşedintele UDMR Covasna a arătat că, din punctul său de vedere, PRU nu va intra în Parlament. 

"Foarte mulţi s-au regăsit în alte partide, după ce au dispărut cele despre care pomeneam eu. Nu o să intre în Parlament. Aşa simt eu", a adăugat liderul UDMR Covasna. 

Totodată, Tamas Sandor a susţinut că PRU nu este un partid cu care se poate negocia. 

"Eu cred că cu PRU nu se poate negocia, pentru că ei nu sunt patrioţi, ei sunt naţionalişti. Nu se poate. În rest se poate negocia cu PSD şi cu PNL", a mai spus el. 

Tamas Sandor a participat, la Ploieşti, la o conferinţă de presă susţinută la sediul unei biserici reformate alături de candidatul partidului care deschide lista pentru Senat în Prahova - Tibor Vancza. 

Tamas Sandor a negat că a folosit microbuzul CJ pentru transportul susținătorilor

Întrebat dacă i se pare normal ca în campanie să folosească două autovehicule ale Consiliului Judeţean Covasna, între care un microbuz, care au fost parcate în faţa imobilului în care s-a desfăşura conferinţa, acesta a explicat că a venit la Ploieşti ca şi preşedinte al CJ, la o acţiune organizată de biserica reformată, "în paralel" participând şi la conferinţa de presă în care a fost prezentat programul politic al UDMR pentru alegerile parlamentare. 

"Avem un program cu diferite comunităţi din diferite judeţe, conform legislaţiei în vigoare. Consiliul Judeţean are un program cu diferite judeţe şi diferite comunităţi din acele judeţe, program cultural, şi în acest program cultural intră şi acele programe cu bisericile din alte judeţe", a explicat Tamas Sandor. 

De asemenea, întrebat dacă microbuzul CJ Covasna a fost folosit pentru transportul susţinătorilor politici, el a negat, spunând că autovehiculul în cauză a fost folosit pentru transportul a trei consilieri judeţeni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel