Urmărește emisiunea live



UDMR nu vrea schimbarea lui Emil Boc

Emil Boc
Emil Boc

Vicepremierul Marko Bela a declarat, sâmbătă, la Târgu Mureş, că nu crede că s-ar impune schimbarea premierului, în timp ce şeful UDMR, Kelemen Hunor, a spus că nu s-a discutat acest subiect în coaliţie şi doar dacă PDL va lua o decizie în acest sens va fi abordat subiectul înlocuirii lui Emil Boc.

Întrebat despre eventualitatea înlocuirii premierului Emil Boc, la care a făcut referire senatorul UDMR Frunda Gyorgy, Marko Bela a spus că Uniunea nu crede că s-ar impune această schimbare, informează Mediafax.

"Nu ştiu, eu am mai spus acest lucru şi în continuare afirm că noi nu am venit cu această iniţiativă şi nu credem că este nevoie de schimbarea premierului. Dar acest lucru nu depinde numai de noi", a spus Marko.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, la rândul său, că, probabil, Frunda a făcut o analiză pentru a ajunge la concluzia referitoare la iminenţa înlocuirii premierului, subliniind că, doar dacă PDL va lua o decizie în acest sens, va fi abordat subiectul schimbării lui Emil Boc din fruntea Guvernului.

El a precizat că nu s-a discutat acest subiect în coaliţie.

"Nu am discutat cu Frunda despre declaraţiile privind schimbarea premierului Boc. În UDMR, fiecare poate să facă afirmaţii cum doreşte şi cum are informaţii. Domnul Frunda probabil că a făcut analizele politice şi a tras o concluzie. Noi nu am discutat despre aşa ceva în coaliţie, nu am discutat despre aşa ceva în Guvern. Noi am spus, de la bun început, când s-a pus această problemă, că aşteptăm decizia PDL. În momentul în care PDL a luat o decizie, putem discuta mai departe, putem să căutăm alte soluţii, dar nu am discutat până la această oră aşa ceva", a afirmat Kelemen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel