UDMR negociază votul pentru Cabinetul Ponta

György_Frunda
György_Frunda

UDMR a acceptat că va intra în Opoziţie dacă guvernul Ponta va fi investit, dar între timp negociază cu USL-ul condiţiile în care va acorda votul de încredere noului guvern. Gyorgy Frunda a declarat că poziţia UDMR faţă de Cabinetul Ponta va depinde de programul de guvernare care vi prezentat. 

"UDMR va rămâne în opoziţie şi va participa la dialog. Acest lucru este normal. Cred că ar fi greşit, inacceptabil ca UDMR să participe acum la guvernare. Este o perioadă tranzitorie şi trebuie să aştepte rezultatele alegerilor parlamentare şi atunci vom vedea ce vom face. (...) Din câte ştiu eu colegii mei din conducerea UDMR-ului discută la Bucureşti diferite variante şi vom lua o decizie luni dimineaţă", a spus senatorul.

În privinţa miniştrilor desemnaţi, senatorul UDMR a precizat că pe unii îi cunoaşte 'şi sunt foarte ok', iar pe alţii nu-i cunoaşte şi nu poate spune nimic despre ei. "Titus Corlăţean - am lucrat foarte mult cu el şi cred că are pregătirea juridică ca să fie ministru pe o perioadă tranzitorie, Marga este o figură cunoscută în lumea germană şi cred că poate face bine. Florin Georgescu, am avut dispute cu el când a mai fost ministru de finanţe, este un tip foarte riguros, germanic în gândire şi cred că în perioada asta poate face bine", a afirmat Frunda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel