Udemeristul Vasile Beres, vânat de IPP pentru votul la două mâini

beres-stefan-vasile
beres-stefan-vasile

Deputatul UDMR, Vasile Beres, riscă să fie sancționat pentru că a votat la două mâini în şedinţa de plen din 22 noiembrie. Institutul pentru Politici Publice (IPP) a sesizat, printr-o scrisoare transmisă de Biroul Permanent Comisiei Juridice, să constate abaterea și să stabilească măsura de sancționare a deputatului.

“IPP vă solicită respectarea prevederilor Regulamentului de organizare şi funcţionare a Camerei Deputaţilor şi astfel să se constate gravitatea abaterilor sesizate şi deci sancţionarea deputatului în cauză”, se arată în documentul citat.

De aceleași practici neconstituționale mai sunt vizați alți opt deputați: Ciprian Florin Luca, Vasile Berci, Dănuţ Liga, Marius Dugulescu, Valentin Rusu, Ion Stan, Ana Gheorghe și Ion Dumitru a căror sancționare urmează a fi decisă de  către Biroul Permanent.

Amânarea sentinței pentru fapta celor opt pentru ședința următoare a  fost explicată, luni, de Roberta Anastase, preşedinta Camerei Deputaţilor: “Solicitarea grupului parlamentar al PSD a fost să lăsăm membrii Biroului Permanent să analizeze aceste puncte de vedere venite de la Comisia juridică şi să le luăm în discuţie în şedinţa următoare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel