Țucudean, transfer. Hagi i-a pregătit deja înlocuitor

Mai puţin activă pe piaţa speculaţiilor cu privire la transferurile din această pauză competiţională, campioana Viitorul îşi face griji mai mult în ceea ce priveşte acoperirea plecărilor preconizate.

Una dintre acestea este cea a lui George Ţucudean, al doilea cel mai bun marcator din Liga 1 în acest sezon, fotbalist pentru aducerea căruia Dan Petrescu doreşte ca CFR Cluj să facă eforturi financiare importante.

Aflat în situaţia de a pierde principalul său om de gol, Gheorghe Hagi s-a reorientat rapid şi a deschis o pistă mai puţin anticipată.

Viitorul va face demersurile necesare pentru transferul lui Mihai Voduţ de la FC Voluntari în cazul în care Ţucudean va părăsi echipa în această iarnă, scrie Prosport. Voduţ, un atacant de 23 de ani, se află într-o situaţie dificilă la actualul său club. Fotbalistul nu a mai jucat la nivel înalt de la mijlocul lunii septembrie, atunci când a fost trimis la echipa a doua pentru că nu a acceptat prelungirea contractului. Totuşi, până în momentul excluderii din lot, Voduţ marcase trei goluri şi oferise două pase de gol în nouă jocuri pentru ilfoveni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel