Urmărește emisiunea live


Țuțuianu: Orban, legătură cu procurorul Negulescu (Portocală)

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a reacționat după ce Ludovic Orban a spus: "Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate".

"Trebuie să-mi aleg foarte atent cuvintele când mă refer la derapajele îngrozitoare ale PNL/Ludovic Orban. Am încercat mereu să înțeleg mesajele politice, să le găsesc explicații, dar ce face dl Orban este de netolerat într-o societate normală.

„Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate". Da, este declarația nealterată a șefului PNL, partid care pretinde valori morale și ține lecții de conduită. Avem astăzi un șef PNL care a înțeles să devină celebru printr-un mesaj #indecent și #dezechilibrat. Este, dacă vreți, în aceeași cheie cu „paraditul la cetățeni", bucuria procurorului Negulescu, zis „Portocală".

[citeste si]

P.S: Pentru noi, la Dâmbovița, stilul acesta nu e neapărat o noutate, din păcate. În urmă cu 2 ani, același personaj își exprima dezamăgirea că nu poate să-l schimbe pe primarul nostru de la Doicești decât „dacă vine doamna cu coasa sau doamna cu cătușele". În anul 2018, nivelul în care a ajuns PNL este de necomentat!", a spus Adrian Țuțuianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel