U Cluj - Petrolul, rezultat final. Şoc pentru ploieşteni în Liga 2

Petrolul Ploiesti
Petrolul Ploiesti

Universitatea Cluj a învins-o, vineri seara, pe Petrolul Ploiești, scor 4-0, în etapa a opta din Liga 2.

Petrolul a suferit cea mai dură înfrângere din acest campionat împotriva Universității Cluj, formație care venea după patru înfrângeri consecutive. După 0-0 la pauză, Universitatea Cluj a evoluat mult mai bine în partea secundă și s-a desprins pe tabelă. Gavra a punctat în minutul 51, iar ardelenii au obținut o lovitură de la 11 metri în minutul 76, transformată de Florescu.

Antrenorul Petrolului, Flavius Stoican, a contestat decizia și a fost eliminat de arbitrul partidei. Acesta a dat impresia că intenționează să scoată echipa de pe teren, însă partida a continuat. Laurențiu Marinescu, căpitanul ploieștenilor, a fost eliminat și el în minutul 78, după ce a văzut al doilea cartonaș galben.

Universitatea Cluj a mai punctat în minutele 85 și 90+1, prin Taub, respectiv Burghele, ducând scorul la 4-0. Astfel, Universitatea Cluj a obținut a doua victorie din acest sezon și a urcat pe locul 15, cu șase puncte. De partea cealaltă, Petrolul Ploiești a căzut pe poziția a noua, rămânând cu 11 puncte, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel