Tyson Fury, nou duel cu Deontay Wilder

Boxerul american Deontay Wilder, campionul mondial en titre la categoria grea, versiunea WBC, a anunţat vineri că îl va înfrunta din nou pe britanicul Tyson Fury, pe care nu a reuşit să-l învingă în primul lor meci, disputat anul trecut în luna decembrie, informează AFP.

"Aşa cum am spus mereu, sunt un campion adevărat al greilor şi, aşa cum am declarat recent, vreau să reglez cât mai repede istoria tuturor luptelor mele controversate", a explicat Wilder pe contul său de Twitter. "Mă voi ocupa mai întâi de Luis Ortiz şi apoi va veni rândul lui Tyson Fury", a asigurat pugilistul american.

Wilder (33 ani), aflat în posesia centurii WBC a greilor din 2015, a anunţat marţea trecută că i-a acordat revanşa cubanezului Luis Ortiz, pe care l-a învins greu în martie 2018. Noua luptă va avea loc pe 28 septembrie, la Las Vegas (Nevada).

Campionul din Statele Unite este neînvins în 41 de meciuri, având 40 de victorii prin KO, ultima dintre ele obţinută luna trecută, la New York, în faţa compatriotului său Dominic Breazeale. Singurul boxer pe care americanul nu a putut să-l învingă până acum ca profesionist este Tyson Fury, fostul campion mondial WBA, WBO şi IBF la categoria regină, cu care a terminat la egalitate în decembrie 2018, la Los Angeles, la capătul unui meci controversat. Cea de-a doua confruntare dintre Wilder şi Fury urmează se se desfăşoare în primul trimestru din 2020, într-un oraş care nu a fost deocamdată stabilit. Fury (30 ani) este la rândul său neînvins în ringul profesionist, având în palmares 27 de victorii, între care 19 înainte de limită, şi un egal.

Britanicul va disputa următorul său meci pe 15 iunie, la Las Vegas, în compania germanului Tom Schwartz, un alt boxer care nu a cunoscut înfrângerea până acum (24 de victorii, 18 prin KO). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel