TVR pregătea vânzarea Euro 2012 şi Olimpiadei încă din 2010. Vezi preţurile vehiculate

televiziunea-romana1
televiziunea-romana1

DeCe News a intrat în posesia unui document ce pare a fi o corespondenţă între TVR şi Romtelecom, care stabilea primele contacte pentru viitoarea vânzare a drepturilor de transmisie pentru Euro 2012 şi Olimpiadă. În 2010, TVR abia intrase în posesia drepturilor de transmisie si, se pare, că încă de atunci, exista planul de a vinde o parte din ele mai departe. Reprezentanţii TVR au explicat, în momentul în care s-a oficializat tranzacţia cu Romtelecom, că au luat decizia de a vinde o parte din drepturile pentru Euro 2012 şi Olimpiadă, din lipsă de bani.

Conform documentului, care pare să fie oferta TVR către Romtelecom, cea mai mare sumă se vehicula pentru Olimpiadă. Pentru această compeţie se cereau 1.750.000 de euro. Pentru Euro 2012 se solicita suma de 1,5 milioane de euro.

Dacă documentul este real TVR ar fi înaintat o ofertă şi pentru a vinde Campionatul Mondial din 2014, din Brazilia. În această ecuaţie lipsa de bani invocată de TVR nu se susţine, pentru că bugetul televiziunii publice se votează anual în Parlament, iar cel din 2014 nu este hotărât.

Conform documentului TVR solicita banii în tranşe. Dacă Romtelecom achiziţiona în totalitate evenimentele propuse, se ajungea la suma  maximă de 9.160.00 de euro, pentru nu mai puţin de 11 evenimente.

Citeşte aici documentul corespondenţă între TVR şi Romtelecom

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel