TVA, turism. Teodorovici: Săptămâna viitoare, ordonanță!

Descriere foto:

Eugen Teodorovici a anunțat o măsură nouă pe care Guvernul urmează să o propună săptămâna viitoare, dar și începerea lucrărilor la podul de la Tulcea.

”Până la sfârșitul anului vor începe lucrările la Podul de la Tulcea. De ce nu s-a făcut până acum? Sunt tot felul de interese meschine, interese locale, care au întârziat lucrările, care au anumite interese să nu... nu vedeţi că acest pod nu s-a făcut de ani de zile, de peste 20 şi ceva de ani se vorbeşte în ţara aceasta despre acel pod, pentru că sunt unii care au anumite interese locale acolo: ba că trec Dunărea cu un bac, ba că aşa mai departe. Şi atât de meschine sunt interesele acestor oameni, politicieni din păcate, din zona respectivă şi de aceasta fac un anunţ... dacă o să am dovada certă, probabil că nu ştiu, sper să ştie să înoate acel cineva care pune astfel de piedici. Partenerul care trebuie să construiască chiar a solicitat devansarea lucrărilor, pentru că poate să înceapă construcția podului mult mai devreme.” a spus Teodorovici la TVR, în emisiunea Romania 9.

Totodată el a anunțat că ”săptămâna viitoare am putea înainta un proiect de Ordonanță de Urgență pentru scăderea TVA-ului de la 9 la 5% în turism. S-a dovedit că a fost bună în anii trecuți, în ciuda criticilor. O altă decizie importantă este menținerea voucherelor de vacanță”, a mai spus ministrul de finanțe.

Vezi și: Ordonanța 6/2016. Dragnea: Va fi picată în Camera Deputaților

 

 
Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27