Ţuţuianu, răspuns la acuzația că ar fi "omul" lui Iohannis

Senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedinte al PSD Dâmboviţa, a declarat luni, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional, că nu a dorit să aducă în acest moment în discuţie problema conflictului său cu deputatul Cătălin Rădulescu, pentru că ''astăzi e nevoie mai mult decât oricând de puţin calm în activitatea partidului''.

'Nu am dorit să aduc azi în şedinţa Biroului Permanent Naţional problema conflictului meu cu domnul Rădulescu, pentru că astăzi e nevoie mai mult decât oricând de puţin calm în activitatea partidului. Am discutat despre referendum, despre politica de resurse umane şi program de guvernare', a precizat el. Întrebat dacă este 'omul' preşedintelui Klaus Iohannis, el a replicat: 'Astea sunt prostii'.

Acuzații grave aduse de Rădulescu 

De asemenea, Ţuţuianu a arătat că nu se aşteaptă la excluderi din partid, după ce a semnat, alături de Gabriela Firea şi Paul Stănescu, o scrisoare deschisă prin care cerea 'demisia imediată' a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei. 'Nu cred că cineva va propune vreodată aşa ceva', a spus Ţuţuianu. Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, vinerea trecută, că Adrian Ţuţuianu ar fi permis instalarea unui sistem de supraveghere SRI, însă a refuzat să precizeze unde. Ulterior, Adrian Ţuţuianu a respins acuzaţiile deputatului Cătălin Rădulescu şi a adăugat că va cere excluderea acestuia din partid, rezervându-şi dreptul de a-l acţiona în judecată pentru 'prejudicii de imagine'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel