Ţuţuianu: Preşedintele României nu dă semne că ar...

Rodica Mitu / 21 feb 2019 / 19:32 Salveaza PDF Comentarii
Adrian Țuțuianu
Descriere foto: Adrian Țuțuianu

Senatorul Adrian Ţuţuianu a declarat, joi, la Alba Iulia, că „nepromulgarea legii bugetului de stat va pune România într-o situaţie dificilă”.

„Preşedintele României nu dă semne că ar promulga legea bugetului de stat şi nu ştim încă nimic despre legea bugetului asigurărilor sociale de stat. Nepromulgarea legii bugetului de stat va pune România într-o situaţie dificilă. Până acum, întreaga vinovăţie cu privire la neadoptarea acestei legi aparţine guvernului, care avea obligaţia să prezinte proiectul bugetului de stat în noiembrie, pe data de 15”, a spus Adrian Ţuţuianu într-o conferinţă de presă.

El a explicat că dacă Iohannis va respinge bugetul, el se va întoarce în Parlament, unde vor urma noi dezbateri. „Rezultatul va fi următorul: unităţile administrativ-teritoriale, instituţiile publice vor avea buget, probabil, la sfârşitul lunii martie. Companiile naţionale vor avea, probabil, bugete la jumătatea anului, iar mediul de afaceri privat mai stă, încă o lună, pe loc', a declarat Ţuţuianu, care a opinat că „situaţia asta se va repercuta negativ”.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23