Urmărește emisiunea live


Țuțuianu, înregistrări. Ședință la PSD. Chirieac: Vine nota de plată

Liviu Dragnea, președinte PSD
Liviu Dragnea, președinte PSD

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre înregistrările apărute în media cu Adrian Țuțuianu, dar și despre o posibilă schimbare a acestuia din funcție.

PSD a stabilit că o ședință a Biroului Permanent luni, o ședință săptămânală discutată în CEx. Potrivit România TV,  tema înregistrărilor din ședința PSD Dâmbovița și atacul lui Țuțuianu va fi pusă pe tapet și se va discuta despre înregistrări, asta pentru că există unii lideri din PSD care s-au arătat jigniți de afirmațiile lui Adrian Țuțuianu.

De partea cealaltă există lideri care consideră că nu s-ar impune sancționarea lui Adrian Țuțuianu, mai ales că activitatea sa pentru PSD a fost una foarte bună.

Într-o intervenție la ediția știrilor la România TV, întrebat dacă se liniștesc apele în PSD după aceste înregistrări, Bogdan Chirieac a precizat: „Nu. Nu au cum să se liniștească”.

„În acele înregistrări sunt niște ziceri. Că vine nota de plată a puciului? Că se poate începe cu Adrian Țuțuianu? Da, este posibil. Aceste înregistrări sunt un bun pretext pentru ca Adrian Țuțuianu să fie schimbat din funcția de președinte al organizației Dâmbovița. Până la urmă și Liviu Dragnea ca orice lider în funcția al unui partid aflat la putere trebuie să dea un semnal de forță. Vom vedea. Adrian Țuțuianu este puternic pe plan local și are rezultate”, a mai adăugat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel