EXCLUSIV  Țuțuianu, stenograme bombă din ședințele PSD. Reacție-fulger

Vlad Manolache / 09 oct 2018 / 22:03 Salveaza PDF Comentarii
Adrian Țuțuianu
Adrian Țuțuianu

Adrian Țuțuianu a reacționat, după ce a fost înregistrat pe ascuns la mai multe ședințe în teritoriu, unde a declarat că sondajele arată un declin al PSD și a criticat mai mulți membri.

Adrian Țuțuianu a fost înregistrat, pe ascuns, la sfârșitul lunii trecute, în timpul unor ședințe pe care a avut-o, la Găești, cu mai mulți reprezentanți ai partidului. Mai multe pasaje din discuțiile cu ușile închise au fost prezentate în această seară la România Tv. Printre principalele teme s-a numărat şi un sondaj care, conform social-democratului, arată că Iohannis ar câştiga alegerile prezidenţiale în condiţiile actuale. 

"Astăzi, în condiţiile în care nu facem nimic, Iohannis îl bate şi pe Tăriceanu, o bate şi pe Firea, îl bate şi pe Dragnea de îl zvântură", a spus Ţuţuianu în şedinţă.

Legea Offshore, a doua temă

O altă parte a discuţiei înregistrate se referă la legea offshore. "Legea offshore a stat prin sertare, după aia spuneau la televizor unii că vând Firea cu generalul Stănescu bogăţiile ţării, că îl dau la o parte pe Dragnea. Şi uite că a schimbat-o Dragnea şi acum nu mai putem nici trece la Camera Deputaţilor.(...)" spunea Ţuţuianu.

O a treia parte a discuţiei prezintă critici la adresa mai multor colegi din partid. Ținta principală a fost ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă. "Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de cinci minute când vorbește cineva cu el", se aude pe înregistrare. Anterior, el a spus că Arsene a nominalizat ”cel mai idiot ministru”, a cărui legătură cu economia a fost că a avut o vulcanizare. 

Ţuţuianu a recţionat

Adiran Ţuţuianu a declarat pentru DC News că discuţiile redate au fost trunchiate. "Sunt înregistrări trunchiate din mai multe discuţii avute cu primarii PSD în care am explicat de ce am semnat scrisoarea. Sunt fragmente din patru întâlniri. Le spuneam colocvial lucrurile pe care le spuneam şi în scrisoare", a spus social-democratul. 

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24