Țuţuianu, exclus din PSD: Mijloace murdare. Vor fi executați, pe rând

Descriere foto:

Senatorul Adrian Ţuţuianu, exclus din PSD, a afirmat că şi ceilalţi semnatari ai scrisorii vor avea aceeași soartă, iar această metodă "va face istorie" în partid. 

În opinia sa, "va face istorie" modul de excludere a sa din partid şi a lui Marian Neacşu, secretar general al PSD.

"Precedentul e atât de periculos, astfel încât colegii mei vor trebui să gândească mult la ce vor spune în şedinţele de partid. Deci când vrei să scapi de unul din conducerea unei organizaţii, înregistrezi, dai pe presă ceva care este neconvenabil conducerii centrale şi îl excluzi din partid. Va face istorie metoda şi în PSD şi poate şi în alte partide", a susţinut Adrian Ţuţuianu.

El a menţionat că, în urma excluderii sale din PSD, este evidentă iminenta pierdere a funcţiei de vicepreşedinte al Senatului.

"Știam că va începe un război. Rând pe rând, vor fi executaţi"

"De când am semnat scrisoarea ştiam că va începe un război de uzură. Nu am crezut că mijloacele vor fi atât de murdare. Dar eu cred că ceea ce am făcut este corect. Viabilitatea scrisorii se va dovedi în perioada următoare. PSD se află pe un drum greşit. PSD a uitat care sunt priorităţile adevărate ale guvernării. Nu discutăm deloc despre infrastructură, nu discutăm deloc despre economie, despre finanţe. Discutăm tot timpul despre justiţie, stat paralel şi excluderi din partid. Asta este inacceptabil pentru un partid politic care a făcut întotdeauna o guvernare foarte bună", a spus Ţuţuianu.

Potrivit lui Ţuţuianu, şi ceilalţi semnatari ai scrisorii vor fi excluşi.

"Sunt absolut convins. Rând pe rând, vor fi executaţi sub un pretext sau altul şi poate că chestiunea asta va da de gândit şi altora. Era prea mult pentru o singură zi, o singură şedinţă. Totuşi gândiţi-vă că a fost eliminat din partid numărul trei - secretarul general Marian Neacşu - şi a fost scos din partid singurul vicepreşedinte care a avut concurenţă. Nu sunt lucruri mărunte. Sunt vicepreşedinte regional, preşedinte de organizaţie. Era prea mult să mai execute azi pe cineva. Dar, la următoarea şedinţă, sub un pretext oarecare, unul dintre cei care a semnat scrisoarea o să fie exclus", a explicat senatorul.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26