Țuțuianu, excludere PSD. Rădulescu: CEX-ul își va face treaba

Adrian Țuțuianu
Adrian Țuțuianu

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, consideră că afirmațiile făcute de Adrian Țuțuianu în înregistrările difuzate de România TV reprezintă o lipsă de bărbăție și speră că acesta va fi exclus din partid. 

Am ascultat aceste înregistrări cu colegul Țuțuianu. Este deplorabil că anumite persoane, în loc să discute față în față chestiunile astea, bărbătește, aleg ca să critice sau să facă afirmații urâte față de colegii noștri. Asta înseamnă, pentru mine, o lipsă de bărbăție, în primul rând, și, în al doilea rând, o lipsă de fair-play față de colegii admonestați sau cărora li s-au spus tot felul de cuvinte urâte de o persoană care cred că este narcisist, pentru că el crede că e cel mai deștept din partid și cel mai frumos. Eu sper că de data asta CEX-ul își va face treaba și va lua o măsură împotriva acestui coleg al nostru.

Eu am cerut încă de data trecută excluderea domnului Tuțuianu din partid. Am înțeles ca nu era momentul să facă acest lucru, însă lucrurile au luat-o razna și a iesit la iveală fața pe care o are colegul nostru. Va decide CEX-ul din care nu fac parte. Se va discuta acolo, colegii care au fost criticați...Sper că vor lua cuvântul și Codrin, și Olguța, și Claudiu Manda, și Rovana și să ceară o măsură pentru acest coleg al nostru. Nu se poate ca un individ, în spatele ușilor închise sau deschise, între primari, să facă afirmații de acest gen și să spună tot felul de cuvinte urâte față de colegii lui.

Nu e niciun fel de scuză față de niciun coleg. Mai mult, în momentul în care s-a tranșat un puci, pentru că eu vreau să îl numesc puci în continuare, mă așteptam să lase capul plecat, să se ducă să își dea demisia de onoare din funcțiile pe care le au.", a afirmat Cătălin Rădulescu în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu, de la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel