Țuțuianu, plângere Ștefănescu. Discuție telefonică: L-am înjurat, nu gratuit

Senatorul Adrian Ţuţuianu a declarat, după excluderea sa din PSD, că o să rezolve problema pe "căi legale" cu Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD, cu privire la modul în care acesta din urmă a derulat "toată această operaţiune de murdărire" a sa.

"Cu Codrin Ştefănescu am avut o discuţie telefonică. Cu trei zile înainte de referendum, a fost prezent în judeţul Dâmboviţa, a mers la patronul unei firme de transport auto şi i-a cerut să-l sprijine cu autobuze şi cu oameni pe care să-i aducă în faţa sediului PSD, pornind de la împrejurarea că exista un anume conflict local acolo. Spre cinstea lui, patronul firmei respective a spus că nu intră în asemenea jocuri. L-am sunat (n.r. - pe Codrin Ştefănescu), pentru că am aflat aceste lucruri, l-am şi înjurat, nu am făcut-o absolut deloc gratuit. Iar cu privire la modul în care a derulat toată această operaţiune de murdărire a mea, o să caut să rezolv problema cu domnul Codrin Ştefănescu tot pe căile legale", a precizat Ţuţuianu la Palatul Parlamentului.

În presă au apărut mai multe stenograme dintr-o şedinţă de partid în care vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu critică activitatea unor lideri ai PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel