Țuțuianu, plângere Ștefănescu. Discuție telefonică: L-am înjurat, nu gratuit

Descriere foto:

Senatorul Adrian Ţuţuianu a declarat, după excluderea sa din PSD, că o să rezolve problema pe "căi legale" cu Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD, cu privire la modul în care acesta din urmă a derulat "toată această operaţiune de murdărire" a sa.

"Cu Codrin Ştefănescu am avut o discuţie telefonică. Cu trei zile înainte de referendum, a fost prezent în judeţul Dâmboviţa, a mers la patronul unei firme de transport auto şi i-a cerut să-l sprijine cu autobuze şi cu oameni pe care să-i aducă în faţa sediului PSD, pornind de la împrejurarea că exista un anume conflict local acolo. Spre cinstea lui, patronul firmei respective a spus că nu intră în asemenea jocuri. L-am sunat (n.r. - pe Codrin Ştefănescu), pentru că am aflat aceste lucruri, l-am şi înjurat, nu am făcut-o absolut deloc gratuit. Iar cu privire la modul în care a derulat toată această operaţiune de murdărire a mea, o să caut să rezolv problema cu domnul Codrin Ştefănescu tot pe căile legale", a precizat Ţuţuianu la Palatul Parlamentului.

În presă au apărut mai multe stenograme dintr-o şedinţă de partid în care vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu critică activitatea unor lideri ai PSD. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26