Țuțuianu: Am fost înlocuit / Asta dacă nu se vor întâmpla surprize

Rodica Mitu / 07 dec 2018 / 10:57 Salveaza PDF Comentarii
Adrian Țuțuianu
Descriere foto: Adrian Țuțuianu

Începând cu data de 4 decembrie, Adrian Țuțuianu e membru al Comisiei economice, industrii și servicii. 

„La cererea grupului de senatori al PSD, am fost înlocuit, la începutul acestei săptămâni, din funcția de membru al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări. Se pare că orice loc aș ocupa deranjez”, își începe astfel Adrian Țuțuianu mesajul publicat pe Facebook, vineri dimineață. „Și acest orice trebuie luat în serios pentru că nu este o figură de stil. E realitatea ultimului an în care am fost transformat într-o țintă vie”, a continuat acesta.

„Prima oară m-au înlocuit de la conducerea Comisiei comune permanente a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității SRI. Apoi, supărat probabil pe faptul că la Ministerul Apărării Naționale lucrurile se mișcau în direcția bună, m-au schimbat. Când spun "direcția bună", am în vedere direcția României și a Armatei Române. Dar, poate, lucrurile acestea contraveneau intereselor altora”, a spus Țuțuianu.

„Începând cu data de 4 decembrie, sunt membru al Comisiei economice, industrii și servicii. Și aici îmi voi face treaba cu aceeași seriozitate și dedicație. Până când? Până în momentul în care, din nou, interesele lui L.D. vor fi deranjate. Și, atunci, cu siguranță, voi fi mutat "disciplinar" la o altă comisie. Asta dacă nu se vor întâmpla surprize”, a mai scris pe Facebook Adrian Țuțuianu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27