Urmărește emisiunea live


Turneul de la Wimbledon. Venus Williams, în lacrimi la conferința de presă

Sportiva americană, în vârstă de 37 de ani, nu și-a putut stăpâni lacrimile, în timpul conferinței de presă de la Wimbledon, când a fost întrebată despre accidentul fatal pe care l-a provocat în Florida. 

Venus Williams a fost implicată, la sfârșitul lunii iunie, într-un accident auto soldat cu moartea unui bărbat în vârstă de 78 de ani.

Sportiva nu a reușit să dea un răspuns logic jurnaliștilor, izbucnind în lacrimi. Singurele cuvinte inteligibile au fost: "Nu am cuvinte...". Intervenția ofițerului de presă de la Wimbledon i-a oferit un răgaz sportivei, care s-a retras pentru scurt timp. Revenind pentru câteva întrebări aceasta a mai adăugat că "Nu am idee ce va aduce mâine. Asta-i tot ce pot spune despre asta. Asta am învățat". 

Într-o postare de pe pagina ei de facebook, ocupanta locului 11 WTA a scris: "Sunt devastată și zdrobită de acest accident. Condoleanțele mele din suflet merg către familia și prietenii lui Jerome Barson și eu continui să-i păstrez în gândurile și rugăciunile mele".

Ancheta

În raportul poliției este specificat faptul că cele două mașini s-au ciocnit într-o intersecție pe data de 9 iunie. Accidentul încă se află sub investigație, dar Williams nu a fost acuzată. În urma cercetărilor, sportiva nu se afla sub influența drogurilor sau a alcoolului și conducea cu o viteză redusă, conform DailyMail

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel