Turneul Campionilor 2015: Mergea vs. Tecău, în finală la Londra

Doi români, Florin Mergea și Horia Tecău, își dispută în aceste momente titlul la dublu la Turneul Campionilor, pentru prima dată în istoria competiției.  Pereche Tecău/Rojer au câştigat Turneul Campionilor, scor 4-6, 3-6, la capătul unei partide care a durat o oră.

Update 18: 48. Pereche Horia Tecău-Jean Julien Rojer a câștigat Turneul Campionilor 4-6, 3-6

Update 18:40: Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6, 3-4

Update 18:18: Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6, în primul set. Un as reuşit de Tecău a încheiat game-ul 10 şi setul care a durat 31 de minute. 

Update 18:03: Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 1-3. 

Primul serviciul în finală a aparținut lui Bopanna.

....

Perechile Florin Mergea/Rohan Bopanna și Horia Tecău/Jean Julien Roger se întâlnesc astăzi la Londra, în finala Turneului Campionilor, competiției care încheie seria de turnee importante ale anului.

Florin Mergea marchează prima participare la Turneul Campionilor, în timp ce Horia Tecău este la a patra.

Astăzi, România va da câștigătorul competiției, la 40 de ani după ce Ilie Năstase reușea să se impună în proba de simplu.

Pe hârtie, Tecău și Rojer sunt favoriți, ei fiind perechea ce va încheia anul 2015 pe primul loc în clasamentul ATP.

Aceasta este a patra întâlnire dintre cele două perechi, în 2015: Tecău şi Rojer s-au impus în precedentele 3. Cea mai spectaculoasă partidă a fost cea din semifinalele de la Wimbledon (4-6, 6-2, 6-3, 4-6, 13-11).

"Noi credem în formă bună pe care o avem și în armele pe care le avem, pentru ca avem foarte multe arme. Cheia meciului va fi să alegem exact ce arme avem nevoie să folosim la momentul respectiv. Ccred că va fi un meci frumos, un meci pe care îl visa toată lumea și sincer nu mai contează cine câștigă.", a declarat Florin Mergea, după meciul câștigat în semifinale alături de indianul Rohan Bopanna în fața perechii Ivan Dodig (Croația) / Marcelo Melo (Brazilia), scor 6-4, 6-2, citează digisport.ro.

"Aștept un meci frumos, pentru că de fiecare dată când am jucat contra lor am avut meciuri frumoase. Și acum este ultimul meci al anului și noi și ei ne dorim această victorie și vom da totul pe teren să terminăm anul cu o victorie", a spus și Horia Tecău, după ce a trecut, alături de olandezul Jean-Julien Rojer, de americanii Mike și Bob Bryan, scor 6-4, 6-4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel