Turneul Campioanelor: Kerber-Osaka, rezultat final, Singapore

Angelique Kerber o învinge pe Naomi Osaka, în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor (WTA).

Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber, numărul 2 mondial şi favorita numărul 1, a învins-o miercuri pe japoneza Naomi Osaka, locul 4 în ierarhia internaţională şi favorită nr. 4, în trei seturi, 6-4, 5-7, 6-4, în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor (WTA), turneu dotat cu premii în valoare de 7 milioane dolari, care se desfăşoară la Singapore.

Kerber, care a avut nevoie de două ore şi 30 de minute ca să se impună, pierduse în primul meci în faţa olandezei Kiki Bertens, în timp ce Osaka cedase în faţa americancei Sloane Stephens. Astfel o victorie a olandezei în faţa americancei, în cel de-al doilea meci al zilei, i-ar aduce calificarea de pe primul loc al grupei şi ar elimina-o pe Osaka, notează AFP.

La turneul care se desfăşoară în perioada 21-28 octombrie participă primele 8 jucătoare din clasamentul WTA împărţite în două grupe, Grupa Albă şi Grupa Roşie, iar primele două clasate din fiecare grupă se califică în semifinale. Anul trecut titlul i-a revenit lui Wozniacki. Turneul Campioanelor se desfăşoară în absenţa liderului mondial, Simona Halep, care a declarat forfait din cauza problemelor din zona lombară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel