TURNEUL CAMPIOANELOR 2015: SIMONA HALEP nu este principala favorită la pariuri

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Surpriză la Turneul Campioanelor 2015, acolo unde specialiştii o văd pe Garbine Muguruza principala pretendentă la câştigarea competiţiei. Jucătoarea din Spania o depăşeşte cu puţin, în viziunea pariorilor, pe campioana noastră, Simona Halep.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Principală favorită pe hârtie, datorită rezultatelor din acest sezon, Simona Halep pleacă doar cu a doua şansă la cucerirea trofeului de la Singapore, dacă e să ne luăm după cotele oferite de experţii în pariuri. Cu o cotă de 4,57, Simona Halep este a doua favorită conform bookmakerilor, care o văd cu cele mai mari şanse să se încoroneze campioană la Singapore pe Garbine Muguruza.

[citeste si]

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Alegerea este surprinzătoare, în condiţiile în care în cursă se află şi Maria Sharapova, dar probabil faptul că rusoaica nu a mai concurat după Wimbledon 2015 a cântărit decisiv în stabilirea cotelor, scrie digisport.ro. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Simona Halep, care nu se află nici ea la 100% din punct de vedere fizic, în ultimele săptămâni românca preferând să se menajeze în aşteptarea competiției de la Singapore.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Garbine Muguruza, în schimb, în ciuda unui start de sezon mai degrabă slab, a revenit puternic în ultimele luni. A jucat finala de la Wimbledon, pierdută în fața Serenei Williams, pentru ca în octombrie să dispute ultimul act de la Wuhan şi să se impună în Openul Chinei.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. 1,4 este cota pentru o victorie a Simonei Halep în meciul de mâine, contra Flaviei Pennetta. În schimb, cine pariază un leu pe victoria italiencei va primi de trei ori suma investită, în cazul în care aceasta se va impune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel