TURNEUL CAMPIOANELOR 2015 - Gafă colosală a WTA: A anunțat eronat o jucătoare calificată la Singapore

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. WTA a comis o gafă colosală în debutul acestei săptămâni. Site-ul oficial al Federației Internaționale de Tenis a anunţat calificarea nemțoaicei Angelique Kerber la Turneul Campioanelor 2015, însă sportiva din Germania nu este încă sigură de locul ei în competiția din Singapore.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Angelique Kerber a fost convinsă că va evolua la Singapore şi chiar a oferit un interviu pentru WTA. Mai mult, nemțoaica a luat decizia de a se retrage din turneul de la Moscova, potrivit digisport.ro.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. După câteva ore însă, WTA a revenit cu un anunţ incredibil: "Angelique Kerber nu este calificată pentru Singapore. Anunţul făcut de site a fost prematur şi eronat. Ne cerem scuze pentru confuzie", a fost mesajul postat pe contul oficial de Twitter al Federației Internaționale de Tenis Feminin.

 

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Problema pentru Angelique Kerber este că există varianta ca ea să nu ajungă la Singapore, acolo unde s-au calificat deja Simona Halep, Maria Sharapova, Petra Kvitova, Garbine Muguruza şi Agnieszka Radwanska. Nemțoaica poate pierde calificarea în cazul în care următorul scenariu devine realitate: sportiva din Spania, Carla Suarez Navarro, se impune la Moscova, după ce o învinge în semifinale - pe Lucie Safarova și pe Flavia Pennetta - în ultimul act.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel