TURNEUL CAMPIOANELOR 2015: Ce spune Flavia Pennetta înainte de meciul cu Simona Halep, din Grupa Roșie

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Simona Halep va juca duminică, de la ora 09:00, primul meci de la Turneul Campioanelor 2015, împotriva italiencei Flavia Pennetta, o sportivă al cărei stil de joc nu îi convine deloc româncei de pe locul 2 WTA.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Aflată la ultimul turneu al carierei, italianca de 33 de ani care a scris istorie impunându-se anul acesta la US Open, a acordat un amplu interviu în Gazzetta dello Sport, înaintea duelului cu Simona Halep.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Pentru a nu simți presiune la Turneul Campioanelor 2015, Flavia Pennetta nu şi-a impus niciun obiectiv la Singapore, unde vrea pur şi simplu să joace pentru spectatori şi să memoreze fiecare minut al ultimelor sale partide ca jucătoare profesionistă.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. "Obiectivul meu a fost să mă calific aici, acum vreau doar să mă bucur de fiecare moment", şi-a început sportiva născută în Brindisi discursul, pentru ca apoi să dezvăluie că îi este destul de dificil să fie conectată total la miza partidelor, având în vedere că se află la ultimul său turneu: "Aici se termină totul, am atât de multe lucruri de făcut când voi ajunge acasă. Nici nu ştiu cum va arăta viaţa mea după acest turneu. Dar încerc să nu mă gândesc pentru moment prea mult la viitor, trebuie să rămân concentrată şi să mă simt bine în fiecare minut pe care îl petrec pe terenul de tenis".

[citeste si]

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. În ceea ce priveşte adversarele din Grupa Roșie, italianca este de părere că Agnieszka Radwanska pare să aibă un mare atu, în condiţiile în care este singura care se prezintă impecabil din punct de vedere fizic.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. "Suntem toate foarte obosite după un an epuizant. Maria (n.r. - Sharapova) a jucat foarte puţin din cauza accidentărilor (n.r. - Wimbledon e ultima competiţie la care a participat rusoaica), Simona s-a odihnit şi ea în ultima perioadă, înţeleg că a avut nişte probleme. Aga (n.r. - Radwanska) e singura care pare la sută la sută fizic. Ăsta e un mare avantaj", a mai spus italianca, potrivit digisport.ro.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. În finalul interviului din Gazzetta dello Sport, Flavia Pennetta a dezvăluit un moment care a surprins-o total după victoria de la Flushing Meadows. Serena Williams, învinsă în semifinale de Roberta Vinci, a sunat-o să o gratuleze pentru succesul de la New York.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. "Cred că Wozniacki i-a dat numărul meu, nu mă aşteptam sub nicio formă să mă sune. M-a felicitat şi m-a întrebat dacă sunt sigură pe decizia mea privind retragerea. I-am răspuns că 'da' şi mi-a zis că mă invidiază", a conchis Flavia Pennetta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel