TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Serena Williams: Ne-a prezentat scuze, mie și surorii mele

TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Serena Williams a anunțat în cadrul Turneului Campioanelor de la Singapore că ea și sora sa au primit "scuze în scris" din partea președintelui Federației Ruse de Tenis, Shamil Tarpischev, pentru afirmațiile sale la adresa celor două sportive, considerate insultătoare.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. "Ne-a prezentat scuze, mie și surorii mele", a declarat Serena după victoria înregistrată în fața canadiencei Eugenie Bouchard. "Scuzele au fost în scris. Nu i-am vorbit", a precizat liderul clasamentului WTA, citează Agerpres.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Prezent, recent, într-o emisiune televizată alături de fosta jucătoare Elena Dementieva, Șamil Tarpischev a completat fraza realizatorului emisiunii, care vorbea de un meci "în care Șarapova a jucat împotriva..."  moment în care președintele Federației ruse a adăugat ".. fraților Williams", referindu-se la Serena și Venus Williams.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Pentru această afirmație, considerată "insultătoare", Șamil Tarpiscev a primit amenda maximă de 25.000 dolari (19.600 euro) din partea Asociației jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA) și a fost suspendat timp de un an din circuitul feminin. Totodată, WTA dorește să-l îndepărteze, tot pentru un an, și de la conducerea Cupei Kremlinului, turneul anual care se desfășoară la Moscova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel