Turneu Stuttgart. Simona Halep, fără Cahill

Următorul turneu la care va participa Simona Halep este cel de la Stuttgart. Ea va merge în Germania fără antrenorul Darren Cahill. 

Simona Halep pleacă la Stuttgart, acolo unde participă fără Darren Cahill la turneul care va avea loc în această săptămână.

Anunțul a fost făcut chiar de numărul 1 WTA, care intră în competiție din faza optimilor. Darren Cahill a lipsit și la turneul de la Shenzhen, unde Andrei Pavel i-a fost alături Simonei Halep și jucătoarea din Constanța a cucerit singurul său trofeu de până acum în acest an.

Va merge doar cu Andrei Pavel 

Este primul turneu pe zgură al Simonei Halep, suprafața sa preferată și unde este cea mai valoroasă jucătoare a momentului. În acest moment, Halep conduce clasamentul în care sunt luate în calcul rezultatele din 2015 încoace pe "suprafaţa roşie" (o proporţie de 50 % cele din 2015, de 75 % cele din 2016 şi de 100 % din 2017 şi acest an).

"Darren nu va veni cu mine la Stuttgart, voi merge doar cu Andrei Pavel. Pe Darren îl aștept de la turneul de la Madrid. Este normal ca acum să stea cu familia lui", a declarat Simona Halep, duminică, în cadrul unei conferințe de presă, conform digisport.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel