Turneu Roma. Simona Halep, veste excelentă: ”S-a retras!”

Simona Halep
Simona Halep

Petra Kvitova (Cehia, 10 WTA), proaspăta campioană a turneului de la Madrid, nu va juca săptămâna viitoare la competiţia de la Roma.

Kvitova a luat o decizie care le bucură pe multe sportive din circuitul WTA, retrăgându-se din puternicul turneu care va avea loc în perioada 14-20 mai la Roma! Petra este cea mai solidă jucătoare din tenisul feminin în acest moment, însă nu a putut evita epuizarea fizică după turul de forţă din Madrid. Kvitova a câştigat finala cu Bertens, scor 7-6, 4-6, 6-3, obţinând a 6-a victorie a săptămânii şi a 30-a sezonului, informează Prosport.

Aşadar, Petra Kvitova se va odihni înainte de Roland Garros, cel mai important turneu al sezonului de zgură, care va lua startul pe 21 mai. Motivul oficial al retragerii cehoaicei de la Roma, potrivit site-ului WTA, este reprezentat de o accidentare la genunchiul drept. Fanii dublei campioane de la Wimbledon pot sta liniştiţi, deoarece Petra nu mai are probleme la mâna la care a fost rănită grav în decembrie 2016, mai scrie sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel