Turneu Miami. Simona Halep, prima adversară. Parcurs dificil

Simona Halep. foto: @simonahalep - facebook
Simona Halep. foto: @simonahalep - facebook

Simona Halep și-a aflat adversara din turul 2 al turneului de la Miami.

Turneul de la Miami va avea loc în perioada 19-30 martie. Se anunță a fi un turneu extrem de tensionat, având în vedere faptul că nu mai puțin de coinci jucătoare pot ocupa prima poziție a topului WTA la finalul turneului.

Ytragerea la sorți pentru turneul de la Miami a avut loc duminică noaptea. Conform tabloului, Simona Halep le poate întâlni din nou pe Venus Williams, Serena Williams și Sloane Stephens. Ea va sta în primul tur, mulțumită victoriei la Indian Wells a Biancăi Andreescu care o menține pe poziția a treia WTA, urmând să înceapă turneul direct din turul al doilea.

Tablou Simona Halep

Simona o poate întâlni în partida de debut pe Johanna Larsson, cea care va juca cu o sportivă venită din calificări. Dacă va câștiga, ea ar putea da, în turul al treilea, peste Lesia Tsurenko. Urmează optimile de finală când este de așteptat un meci cu învingătoarea dintre Daria Kasatkina și Venus Williams. Sferturile îi vor scoate în față câștigătoarea dintre Elina Svitolina și Serena Williams, iar în semifinale poate fi fie Sloane Stephens, fie Karolina Pliskova. Confrom previziunilor specialiștilor în tenis, dacă Simona Halep câștigă tot va juca finala cu învingătoare dintre Naomi Osaka și Angelique Kerber.

La turneul de la Miami, Simona Halep va fi cap de serie numărul doi. În afară de Maria Sharapova, toate jucătoarele de top din tenisul feminin vor fi prezente la turneul din Florida: Naomi Osaka, Petra Kvitova, Sloane Stephens, Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Kiki Bertens, Angelique Kerber, Aryna Sabalenka, Serena Williams, Caroline Wozniacki şi Garbine Muguruza.

Bianca Andreescu, ajunsă campioană la Indian Wells, care de luni ocupă locul 24 în clasamentul mondial, va juca în primul tur contra Irinei Begu, 70 WTA, la o dată ce va fi anunțată ulterior. Jucătoarea canadiană cu origini românești o va înfrunta astfel din nou pe Irina, după ce , cu o săptămână în urmaă, a învins-o în primul tur la Indian Wells, cu 2-1 (6-7, 6-3, 6-3).

La Miami va fi prezentă și Mihaela Buzărnescu, care benefiază și ea de un prim tur liber, urmând ca în turul doi să joace cu învingătoarea partidei dintre Alize Cornet (52 WTA) și Vera Lapko (62 WTA).

Citește și:

Indian Wells, Bianca Andreescu - SECRETUL SUCCESULUI său. Rescrie istoria

Bianca Andreescu - Angelique Kerber finala Indian Wells - rezultat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel