Turneu Miami. Halep, moment amuzant la conferință. Provocarea jurnaliștilor

Simona Halep a arătat că ştie să jongleze cu mingea de fotbal, însă sportul rege nu o pasionează chiar atât de mult încât să urmărească un meci cap-coadă.

Jurnaliştii acreditaţi la turneul Premier Mandatory de la Miami au dorit să afle cu ce echipă de fotbal ţine Halep, iar românca a declarat că simpatizează cu Barcelona. Asta datorită faptului că fratele ei, Nicolae, este un mare fan al catalanilor. Simona "i-a trădat" pe cei de la Real, după ce în urmă cu câţiva ani s-a fotografiat într-un tricou al formaţiei din Madrid. Deşi se simte atrasă de fotbal, cea mai bună tenismenă a lumii a mai adăugat că "este greu să urmăreşti un meci timp de 90 de minute", stârnind zâmbetele tuturor celor prezenţi, informează Prosport.

Simona Halep a abordat şi un subiect serios la conferinţa susţinută înaintea meciului cu Ocean Dodin, care va avea loc în această seară, după ora 21:00. Constănţeanca spune că s-a recuperat 100% după ce luna trecută a suferit o accidentare la picior: "Sunt pregătită din punct de vedere fizic pentru acest turneu, nu mai simt niciun fel de durere. Acesta este cel mai important lucru. Am jucat bine la Indian Wells, cu toate că au fost momente grele, iar acum mă întorc încrezătoare pe teren", a declarat liderul WTA, mai scrie sursa citată.

Partida dintre Simona Halep și Ocean Dodin va avea loc în această seară după ora 21:00. Meciul va putea fi urmărit și în formalt live text pe WWW.DCNEWS.RO.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel