Turismul, afectat din cauza pandemiei. Încasările Castelului Bran s-au prăbușit anul trecut

Turismul, afectat din cauza pandemiei. Încasările Castelului Bran s-au prăbușit anul trecut. Foto: Facebook / Castelul Bran
Turismul, afectat din cauza pandemiei. Încasările Castelului Bran s-au prăbușit anul trecut. Foto: Facebook / Castelul Bran

Mai puțin de 250.000 de turiști au vizitat anul trecut Castelul Bran. Din cauza pandemiei, turismul a fost grav afectat, iar încasările atracției turistice au scăzut cu aproape 70%. 

Castelul Bran a încasat anul trecut cu aproape 70% mai puțin din cauza numărului mic de turiști, scrie bizbrasov.ro. De la 30,82 milioane de lei la doar 9,44 milioane de lei.

Scăderea drastică vine și după ce România s-a aflat în ”lockdown” pentru o perioadă de două luni. Numărul biletelor vândute a scăzut de la 1,018 milioane la doar 248.019.

S-a redus numărul angajaților 

De asemenea, numărul angajaților s-a redus, au anunțat reprezentanții Castelului Bran, pentru sursa citată. 

„36 de persoane au fost trimise în șomaj, iar 13 și-au dat demisia după ce și-au găsit alte locuri de muncă. În mod evident, în momenul în care pandemia va lua sfârșit, cei care au plecat vor avea prioritate la reangajare”, a declarat Alexandru Prișcu, marketing manager al companiei care administrează Castelul Bran.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel