Turism. Alin Burcea: "Dracula trebuie exploatat, de Eminescu n-a auzit nimeni"

Dracula este cunoscut în toată lumea, înclusiv în ţările arabe şi Asia, iar dacă ar fi exploatat ar putea aduce sute de mii de turişti, pe când de Eminescu, unul dintre marii poeţi ai lumii, nu vorbeşte nimeni din străinătate, poate doar la Chişinău, a declarat Alin Burcea, proprietarul Paralela 45.

"În turism, România poate vinde în străinătate sau ceva foarte cunoscut ca brand, sau ceva unic. Dracula îndeplineşte amândouă condiţiile", a declarat Alin Burcea, prezent la târgul internaţional de turism care se desfăşoară în această săptămână la Londra.

Burcea vrea să lanseze, în parteneriat cu o agenţie britanică, un circuit Dracula care va fi promovat atât pe piaţa britanică, cât şi în SUA, Asia şi ţările arabe.

"Am observat, din discuţiile pe care le-am avut cu oameni din diverse ţări, că toată lumea ştie de Dracula. Este cunoscut inclusiv în ţările arabe şi în Asia. Dacă vorbeşti, în schimb, de Eminescu, pe care noi îl considerăm unul dintre marii poeţi ai lumii, n-a auzit nimeni şi e cunoscut, în afara ţării, doar la Chişinău", a mai spus Alin Burcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel