Turcescu, promisiune pentru bucureșteni: Nu mai mult de două mandate

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei, a ținut să sublinieze, vineri, că, în cazul în care va câștiga scrutinul electoral din iunie, nu va sta în funcţia de primar general mai mult de două mandate, chiar dacă va ajunge mai popular decât 'Pache Protopescu, Dem I. Dobrescu sau Traian Băsescu'.

'Două mandate pentru a lansa o viziune pentru un oraş consider că sunt suficiente', a mai spus Robert Turcescu, citează Agerpres.

De asemenea, Turcescu a mai spus că nu se teme de contracandidaţii săi din cursa electorală pentru funcţia de primar general al Capitalei, adăugând că i se pare "absolut dureros" că proiectele acestora "promit lucruri care sunt bla-bla-uri"

"Le-am analizat, nu e un pachet care să dea o viziune despre dezvoltarea oraşului.(...) Eu nu mă tem de niciunul dintre ei. Pentru unii am mai multă preţuire ca oameni politici, pentru alţii mai puţină. I-am întâlnit în diverse contexte şi la şuete (...) pe alţii în emisiuni de televiziune pur şi simplu. Nu pretind că-i cunosc, dar înainte de a mă uita la contracandidaţii mei mă uit la ce se întâmplă şi ce se află în spatele contracandidaţilor mei', a declarat Robert Turcescu, întrebat în conferinţă de presă care ar fi contracandidatul la Primăria Capitalei de care se teme cel mai mult.

Citește și: Băsescu, gafă la anunțul candidatului PMP pentru Primăria Capitalei

El a afirmat că Gabriela Firea este contracandidat redutabil la Primăria Capitalei, însă a ţinut să îi adreseze acesteia o întrebare: 'Ce face cu domnul Dragnea dacă rămâne la conducerea unui PSD, care va fi tot timpul 'ştampilat' în condiţiile în care Dragnea rămâne preşedinte ca un partid condus de un condamnat definitiv la doi ani cu suspendare ?'.

De asemenea, Turcescu i-a adresat şi lui Nicuşor Dan o întrebare: 'Îl întreb pe domnul Nicuşor Dan dacă în afară de structura lui firavă, la început, numită USB, ce va face dacă va ajunge primar şi nu va avea în spate un Consiliu General care să-l ajute ?', a spus candidatul PMP la Primăria Capitalei.

El a adăugat că în Bucureşti trebuie intervenit de urgenţă, în primul rând pentru rezolvarea problemelor din Capitală care 'nu se văd, sunt sub asfalt', dând ca exemplu necesitatea înlocuirii a 'aproape 3000 de km de ţevi care străbat pântecul oraşului'. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel