Turcescu, după audierea lui Geoană: Printre fraze găunoase strecoară această declarație

Robert Turcescu a făcut un comentariu după ce Mircea Geoană a fost audiat în comisia parlamentaă privind alegerile prezidențiale 2009.

"Comisia de ancheta a alegerilor din 2009. Geoana, din nou la audieri.

1. Il intreb cit l-a costat (in voturi pierdute, desigur) vizita la Vintu. O ia pe departe, apoi ajunge sa spuna ca nu vizita a fost importanta, ci mult mai interesant e cine a facut pozele, cine l-a urmarit samd. Apoi spune ca vizita a avut un "impact modest"! Printre fraze gaunoase strecoara declaratia ca nu are ginduri de revenire in politica romaneasca.

2. Cine minte: Geoana sau Hrebenciuc? Hrebenciuc a spus saptamina trecuta in fata Comisiei, raspunzind tot la o intrebare a subsemnatului, ca a vorbit cu Geoana dupa aparitia pozelor cu vizita la Vintu despre cum sa se pozitioneze daca e intrebat despre aceasta vizita. L-am intrebat cind a vorbit cu Geoana, iar Hrebenciuc a afimat ca a vorbit dupa-amiaza, cu multe ore inaintea dezbaterii televizate Basescu-Geoana. Azi Geoana ne spune in Comisie ca nu a vorbit cu nimeni din staff despre acea vizita si ca doar Ponta a apucat sa-i spuna in fuga, inainte de confruntarea cu Traian Basescu, sa declare ca a fost acasa cu nevasta si nu in vizita la Vintu. Deci, cine minte?

3. L-am intrebat pe Geoana daca a mai fost si in alte vizite la Vintu pe perioada campaniei electorale. Sare sa-l apere Fifor (presedintele Comisiei) intrebindu-ma ce relevanta are intrebarea. Pai, are, daca vrem sa aflam ce s-a intimplat in acea campanie! Geoana trage aer in piept si spune ca in perioada campaniei s-a vazut cu multi patroni de presa. Confirma indirect ca acea celebra vizita la SOV n-a fost singura vizita...", a scris Robert Turcescu pe Facebook după audierile din comisia parlamentară.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel